bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Sufleu de conopida (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Conopida, se desface in buchetele mai mici si se pune in apa cu sare; se lasa sa fiarba, pana intra usor furculita in cotor; se scurge si se aseaza un strat intr-un bol termorezistent sau intr-o tava bine unsa cu unt; se presara cu pesmet, cascaval ras si se pune alt strat (conopida, pesmet, cascaval) si tot asa pana se termina ingredientele, ultimul strat fiind de cascaval; se pune deasupra ouale batute cu smantana.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sufleu de caise(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sufleu de crab(fructe de mare)
 
photo
Sufleu de creier(aperitive)
 
photo
 
photo
Sufleu de ficat(aperitive)
 
photo
Sufleu de mere(dulciuri)
 
photo
 
photo