bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de curcan cu galuste de gris (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Morcovii, ceapa, usturoiul si varza, curatate, se pun intr-o oala mare, impreuna cu carnea, boabele de piper si putina sare; se acopera totul cu 3-4 l apa si se pune la fiert; cand incepe sa se formeze spuma, se indeparteaza si se lasa sa clocoteasca supa; se reduce focul si se lasa sa fiarba 15-20'; se adauga tecile de apio, pastarnacul si se mai lasa 15', sau pana este bine fiarta carnea; se potriveste gustul cu sare si se indeparteaza de pe foc; se lasa 10-15', sa se aseze si se strecoara; supa strecurata, se pune iar pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga Galuste de gris cu untura de porc , in care s-a pus si bicarbonatul, sau orica tip de galuste preferate sau taitei; se lasa sa fiarba, se presara cu piper macinat, verdeata tocata si se serveste fierbinte.

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de curcan(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de curcan-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de curcan cu bacon(supe si ciorbe)
 
photo
Supa cu pui si galuste(supe si ciorbe)
 
photo
Supa din aripi de curcan(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de rosii cu galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa cu galuste de cas(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa de pui cu galuste(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa cu galuste de orez(supe si ciorbe)