bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de pasare (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tanara. Gaina, curatata si spalata, se aseaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii. Se aseaza la foc potrivit. Se continua apoi pregatirea supei, procedand intocmai ca si la supa de carne, cu deosebirea ca la supa de gaina se adauga zarzavatul cand pasarea a fiert pe jumatate. Cantitatea de zarzavat trebuie sa fie mai mica decat la supa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa crema de pasare(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de rata cu broccoli(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de homar(supe si ciorbe)
 
photo
Supa crema de peste(preparate din peste)
 
photo
Supa cu oua(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de oua(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa de gris(supe si ciorbe)
 
photo
Supa cu sunca si boia(supe si ciorbe)
 
photo
Supa cu orez(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de bibilica(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de ceapa(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de ciuperci-4(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de macris(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de chimen-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de conopida-2(supe si ciorbe)