bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Supa de verdeturi cu costita si oua (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Costita se taie cuburi mici si se caleste in uleiul incins, in oala pentru supa; cand s-au rumenit cubuletele, se adauga ceapa si usturoiul taiate rondele si se mai lasa 2-3', amestecand des; se stinge cu apa si se adauga dragaveii taiati fasii; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se fierbe 15'; se pune loboda si salata taiate fasii, se lasa sa dea in clocot, se completeaza cu apa (ca sa nu fie supa prea groasa) si se lasa sa dea in clocot; se potriveste gustul cu sare, piper si se adauga ouale sparte, unul cate unul; daca se folosesc oua de prepelita se lasa sa clocoteasca 2-3', iar daca se folosesc oua de gaina se fierb 3-5'; se stinge focul, se presara patrunjel tocat si se poate servi cu cate o lingura de iaurt.
Recomandare: daca se folosesc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Supa de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Supa cu oua(supe si ciorbe)
 
photo
Supa cu oua si ciuperci(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de fasole cu oua(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de dovleac cu bacon(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Supa plugarului(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa crema de peste(preparate din peste)
 
photo
Supa crema de varza(supe si ciorbe)
 
photo
Supa italiana(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de miel(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de rata cu broccoli(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Supa taraneasca-2(supe si ciorbe)
 
photo
Supa de homar(supe si ciorbe)