bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tarta rapida cu piersici si sirop de artar (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Piersicile se taie bucati mari, se indeparteaza samburii si se pun intr-o tigaie (care poate fi pusa si in cuptor) mare; se adauga 3-4 linguri de apa si se aseaza pe foc mare, pentru 3-5', sau pana incep sa se inmoaie fructele; se adauga siropul, se lasa sa dea in clocot si se ia de pe foc; se aseaza deasupra foaia de foietaj dezghetata si marginile se baga intre fructe si marginile tigaii, cu ajutorul unei linguri sau furculite (atentie este fierbinte! ) ; se pune in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 15-20', verificand.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tarta trianon(dulciuri)
 
photo
 
photo
Tarta de miere(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo