bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Terina de iepure (aperitive)

 
 
 
Carnea de iepure se spala; o bucata din carne se taie sub forma de muschiulet, iar restul se toaca prin masina de mai multe ori. Slanina proaspata se taie felii subtiri. Pulpa de porc se spala, se taie bucati si se toaca cu masina. Salata verde se curata, se spala prin mai multe ape reci fiecare frunza. Aspicul se topeste in baie de apa fierbinte.
Carnea tocata se amesteca cu ouale, frisca, sare, piper, nucsoara rasa, romul si coniacul. O forma dreptunghiulara se tapeteaza cu felii de slanina; se pune jumatate din compozitia de carne tocata, muschiuletul de iepure si restul de carne tocata; forma se pune 2 ore la cuptor intr-un vas cu apa fierbinte (bain-marie) ; se raceste, se scoate compozitia din forma, se imbraca in Aspic si se pastreaza la rece. Se serveste rece,
o bucata intreaga si cateva bucati taiate, cu decor din frunze de salata verde.

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Terina de citrice(bucataria franceza)
 
photo
Terina de legume(bucataria franceza)
 
photo
Terina de porc(aperitive)
 
photo
Terina de carne si ficat(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Iepure cu legume(mancaruri)
 
photo
 
photo