bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tocana cu mamaliguta (mancaruri)

 
 
 
Carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 10 bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii subtiri. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Ardeiul se spala, se curata si se taie fasii subtiri. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.
Carnea se sareaza, se inabuse cu ceapa in untura, adaugand 150 ml apa; se adauga usturoiul, foile de dafin, sare, boiaua, ardeii, piper, cimbru si 2 l apa; se fierbe 15-20', cu vasul acoperit, se adauga pasta de tomate, rosiile si se continua fierberea 20'; spre sfarsitul fierberii, se adauga vinul. Se prepara Mamaliguta pripita din malai, 2. 5 l apa si sare. Se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra si mamaliguta.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tocana balineza(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Tocana de broccoli(retete de post)
 
photo
 
photo
Tocana de dovlecei(retete de post)
 
photo
 
photo
Tocana de legume(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
Tocana de legume-2(retete de post)
 
photo
 
photo
Tocana de pasare(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Tocana de peste(preparate din peste)
 
photo
Tocana de peste-2(preparate din peste)