Tocana de berbecut (mancaruri)
Se toarna uleiul in wok si se incinge la foc iute; se adauga cuburile de carne, se presara cu un praf de sare, dupa care se rumenesc bine, amestecand din cand in cand, pana carnea capata o culoare maro-aurie; se scoate intr-un bol si se lasa deoparte. In uleiul in care s-a prajit carnea, se pune ceapa si se caleste, amestecand permanent, pana capata o culoare aurie; se adauga rondelele de morcov si cuburile de ardei gras, se amesteca si se inabuse totul 1', amestecand din cand in cand; se pun apoi cuburile de carne inapoi in tigaie, peste legume, se adaugati condimentele (Ras el Hanout si “7 Pipere”) , zaharul brun, dupa care se amesteca bine; se continua cu pulpa de rosii, supa si pasta de tomate, se amesteca bine, pana se dizolva pasta de tomate, dupa care se lasa la foc iute, pana incepe sa fiarba sosul; se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, 25'; apoi se adauga sosul Worcestershire, se amesteca, se pun si cuburile de cartofi, se amesteca din nou, dupa care se pune capac deasupra si se mai lasa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Totul despre miel
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta