bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tocana de iepure cu ciuperci (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Iepurele bine spalat, se taie in bucati, se presara cu sare, piper si bucatile se trec prin faina apoi se rumenesc in uleiul incins; se scot pe o farfurie si in uleiul ramas, se pun: ceapa, morcovii, apio, usturoiul taiate cat mai subtire si se calesc; cand incep sa se inmoaie, se stinge totul cu vin, se fierbe pana iese alcoolul, se pune carnea, putina sare si se acopera cu apa; se fierbe 15', apoi se pun ciupercile feliate, se acopera cu un capac si se gateste 15-20'; se indeparteaza capacul si se lasa sa fiarba pana are.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tocana balineza(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tocana de broccoli(retete de post)
 
photo
 
photo
Tocana de dovlecei(retete de post)
 
photo
 
photo
Tocana de legume(bucataria italiana)
 
photo
 
photo
Tocana de legume-2(retete de post)