bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tort Banoffee-Rodica (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Blat: albusurile se bat bine cu 150 g zahar. Galbenusurile se freaca cu 150 g zahar, pana incep sa se albeasca apoi se toarna peste spuma de albusuri si se omogenizeaza impreuna cu cacaoa; se toarna continutul in 2 tavi unse bine cu unt si presarate cu faina si se pun in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 15'; se lasa sa se raceasca. Crema: mascarpone se mixseaza cu zaharul si se amesteca cu frisca batuta. Asamblare: se pune un blat pe platou, se unge cu crema de caramel, apoi cu 1/2 din crema alba.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: retetele lui Vladut

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tort cu nuca(dulciuri)
 
photo
 
photo
Tort cu zmeura(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo