Tort de cafea cu migdale (dulciuri)
Se scobeste miezul batonului de vanilie. Se freaca ouale cu zahar si vanilie pana se topeste zaharul si devine o crema. Se amesteca faina cu amidonul si se adauga cu lingura la crema, amestecand mereu. Se topeste untul, se toarna peste restul ingredientelor si se omogenizeaza; se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit, la 190 grade, pentru 30'; se scoate si se lasa sa se raceasca, apoi se taie de doua ori pe orizontala, rezultand 3 blaturi. Laptele se da in clocot cu cafeaua si se lasa 1 ora sa se patrunda. Se inmoaie gelatina in apa rece. Se strecoara cafeaua cu lapte si se mai da o data in clocot; se adauga praful de budinca si zaharul. Se stoarca gelatina si se dizolva in compozitia cu lapte. Se unge primul blat cu crema, se pune deasupra al doilea.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria kaufland
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta