bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tort de cafea cu migdale (dulciuri)

 
 
 
Se scobeste miezul batonului de vanilie. Se freaca ouale cu zahar si vanilie pana se topeste zaharul si devine o crema. Se amesteca faina cu amidonul si se adauga cu lingura la crema, amestecand mereu. Se topeste untul, se toarna peste restul ingredientelor si se omogenizeaza; se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit, la 190 grade, pentru 30'; se scoate si se lasa sa se raceasca, apoi se taie de doua ori pe orizontala, rezultand 3 blaturi. Laptele se da in clocot cu cafeaua si se lasa 1 ora sa se patrunda. Se inmoaie gelatina in apa rece. Se strecoara cafeaua cu lapte si se mai da o data in clocot; se adauga praful de budinca si zaharul. Se stoarca gelatina si se dizolva in compozitia cu lapte. Se unge primul blat cu crema, se pune deasupra al doilea.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria kaufland

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Tort de cafea(dulciuri)
 
photo
Tort de migdale(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tort Tiramisu(dulciuri)
 
photo
Tort Moca(dulciuri)
 
photo
Tort cu nuca(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
Tort cu zmeura(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo