Tort de ciocolata-4 (dulciuri)
Blat: zaharul se amesteca cu galbenusurile, se adauga ciocolata data pe razatoare si faina; la sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma. Se tapeteaza o forma de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia in forma, se coace la foc potrivit, se lasa sa se raceasca, apoi se taie blatul in trei foi.
Crema: zaharul se amesteca cu galbenusurile, se adauga coniacul, coaja rasa si zeama de lamaie; se incalzeste vasul in bain-marie, pana se leaga compozitia; se ia vasul de pe foc, se lasa.....
Crema: zaharul se amesteca cu galbenusurile, se adauga coniacul, coaja rasa si zeama de lamaie; se incalzeste vasul in bain-marie, pana se leaga compozitia; se ia vasul de pe foc, se lasa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta