bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tort de paine cu ciocolata (bucataria italiana)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Stafidele se acopera cu coniac si se lasa minim 30'. Laptele se lasa sa clocoteasca si se toarna peste painea rupta bucati; se lasa cateva minute si se framanta bine; se adauga galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, cacaoa, ciocolata topita in frisca incalzita, coaja de lamaie si portocala, migdalele, stafidele cu coniacul de pe ele; se amesteca bine si se incorporeaza albusurile batute spuma; se omogenizeaza si se toarna intr-o tava de tort (cu diametrul de 22 cm) unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt; se niveleaza si se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 2', apoi.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo