bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Tort de piscoturi cu mascarpone si fructe-Rodica (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Fructele se taie marunt, se pun intr-un borcan si se acopera cu rom (sau un amestec de rom cu apa plata) ; se inchide borcanul si se lasa minim 2 ore, sa se hidrateze; se scurg. Piscoturile se trec prin romul scurs (de la fructe) si se aranjeaza un strat, intr-o casoleta mare sau pe un platou; se unge cu un strat de frisca batuta cu zahar (cantitatea, dupa preferinta) , intaritor de frisca si amestecata.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo