bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Turta de catofi cu verdeata (aperitive)

 
 
 
Ceapa taiata pestisor se caleste in 2 linguri ulei. Cartofii bine spalati, se fierb in coaje si se zdrobesc fin, trecandu-i prin sita. Verdeata se opareste, se scurge bine si se toaca fin sau se mixeaza. Intr-un castron mare, se amesteca cartofii cu verdeata, ceapa (cu uleiul in care a fost prajita) , ouale batute, parmezanul ras si pesmet (cat este nevoie) , pana se obtine o compozitie inchegata; se pune intr-o tigaie mare unsa cu 1-2 linguri ulei, se niveleaza si se taseaza putin, fara a se presa prea tare; se pune pe foc.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Turta cu cacao(dulciuri)
 
photo
 
photo
Turta dulce(dulciuri)
 
photo
Turta dulce-2(dulciuri)
 
photo
Turta dulce-3(dulciuri)
 
photo
Turta dulce-4(dulciuri)
 
photo
Turta dulce-5(dulciuri)
 
photo
Turta dulce-6(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Turtata(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo