bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Turte de cartofi cu bacon (aperitive)

 
 
 
Cartofii curatati si taiati cubulete, se fierb 20' in apa cu sare; se scurg si se zdrobesc ca pentru piure. Prazul tocat marunt, se caleste 5', la foc mic intr-o lingura de ulei incins; se adauga peste cartofi, impreuna cu maslinele taiate marunt, 1/4 legatura patrunjel tocat, sare, piper; se amesteca bine totul si se modeleaza 4 turte; se pun la frigider pentru 30'. Se fac 4 ochiuri in 5 linguri ulei incins. Turtele se trec printr-un ou batut, apoi prin pesmet si se prajesc 4-5', in uleiul incins in care au fost facute ochiurile. Baconul se prajeste in tigaie.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Turte de cartofi(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Turte cu mac(dulciuri)
 
photo
 
photo
Turte cu lapte(aperitive)
 
photo
Turte cu nuca(dulciuri)
 
photo
Turte de dovleac(garnituri)
 
photo
Turte de naut(aperitive)
 
photo
Turte de porumb(aperitive)
 
photo
 
photo
Turte de spanac(aperitive)
 
photo
Turte multicolore(retete de post)
 
photo
 
photo