Turte de cartofi cu bacon (aperitive)
Cartofii curatati si taiati cubulete, se fierb 20' in apa cu sare; se scurg si se zdrobesc ca pentru piure. Prazul tocat marunt, se caleste 5', la foc mic intr-o lingura de ulei incins; se adauga peste cartofi, impreuna cu maslinele taiate marunt, 1/4 legatura patrunjel tocat, sare, piper; se amesteca bine totul si se modeleaza 4 turte; se pun la frigider pentru 30'. Se fac 4 ochiuri in 5 linguri ulei incins. Turtele se trec printr-un ou batut, apoi prin pesmet si se prajesc 4-5', in uleiul incins in care au fost facute ochiurile. Baconul se prajeste in tigaie.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta