bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vinete coapte,cu curcuma(bucataria indiana) (retete de post)

 
 
 
Vinetele spalate si sterse, se taie in felii, pe lungime si late de 1.5-2 cm; se ung cu amestecul de curcuma cu ulei si sare; se aseaza (fara sa se suprapuna) in tavi cu hartie de copt; se pun in cuptorul preincalzit, la 180 grade (foc mediu) , pentru 30'; se servesc cu Sos kasundi(bucataria indiana) sau alt sos, preferat.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete cu orez si mac(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete indiene(aperitive)
 
photo
Vinete pane(aperitive)
 
photo
Vinete cu rosii(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Vinete dinstuite(retete de post)