bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vinete cu ceapa (garnituri)

 
 
 
Vinetele spalate, se taie in jumatati pe lungime si se pun cu taietura in sus, intr-o tava cu hartie de copt; se presara cu sare, piper si se stropesc cu ulei; se pune tava in cuptorul preincalzit, la 160 grade (foc mic) , pentru 60-75'. Cepele taiate pestisor foarte fin, se pun intr-un bol, se presara cu sare si se acopera cu otet; se amesteca bine si se lasa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Vinete la cuptor cu ceapa(bucataria italiana)
 
photo
Vinete pe gratar(retete de post)
 
photo
Vinete cu orez si mac(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete indiene(aperitive)
 
photo
 
photo
Vinete umplute(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Vinete pane(aperitive)
 
photo
Vinete cu rosii(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete dinstuite(retete de post)
 
photo
Vinete evantai-3(aperitive)
 
photo
 
photo
Vinete evantai-2(aperitive)