bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vinete si ardei marinate (conserve)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Vinetele si ardeii se coc, se curata, se scurg, se rup fasii si se pun intr-un vas mare. Uleiul, otetul, zaharul, sarea si piperul, se fierb pana se topeste zaharul si sarea, apoi se lasa sa se raceasca; se toarna peste vinetele cu ardei si se lasa 24 ore, amestecand de mai multe ori; se pune amestecul in borcane, se inchid bine si se sterilizeaza.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Vinete cu ardei(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete umplute(fructe de mare)
 
photo
Vinete evantai-2(aperitive)
 
photo
Vinete umplute-3(mancaruri)
 
photo
 
photo
Vinete cu susan(mancaruri)
 
photo
Vinete turcesti(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Vinete indiene(aperitive)
 
photo
Vinete pane(aperitive)
 
photo
Vinete cu rosii(bucataria franceza)
 
photo