bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vitel cu sos de migdale (preparate la aburi)

 
 
 
Se unge sita aparatului Steam gourmet cu putin ulei de masline si se aseaza carnea de vitel, intreaga; in vasul special al aparatului, se pune ceapa tocata marunt, ciupercile taiate in sferturi, migdalele taiate, vinul alb, sare, piper si smantana; se pune vasul intr-o sita a aparatului, peste cea cu carnea de vitel si se lasa la aburi 60'. Carnea se serveste taiata felii, stropita cu sos pe deasupra. Dupa 30',.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Vitel cu legume(mancaruri)
 
photo
Vitel cu praz(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo