Vol au vent cu ciuperci (aperitive)
Ceapa tocata, se prajeste in untul topit, pana devine aurie; se adauga ciupercile taiate in jumatati si se prajesc pe foc mic pana scad; se potriveste gustul cu sare, piper si se amesteca cu patrunjelul tocat. Aluatul se intinde si se taie in forme rotunde; jumatate din ele se aseaza pe o tava cu hartie de copt, se pune pe fiecare cate o lingurita de amestec cu ciuperci (pastrand 2-3 linguri de ciuperci pentru ornament) si se acopera cu alta rondea; se preseaza pe margini ca sa se lipeasca si se pune tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 30'. 1 ou se fierbe tare, se curata, se lasa sa se raceasca; galbenusul se zdrobeste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria Kaufland
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta