bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Vol au vent cu ciuperci (aperitive)

 
 
 
Ceapa tocata, se prajeste in untul topit, pana devine aurie; se adauga ciupercile taiate in jumatati si se prajesc pe foc mic pana scad; se potriveste gustul cu sare, piper si se amesteca cu patrunjelul tocat. Aluatul se intinde si se taie in forme rotunde; jumatate din ele se aseaza pe o tava cu hartie de copt, se pune pe fiecare cate o lingurita de amestec cu ciuperci (pastrand 2-3 linguri de ciuperci pentru ornament) si se acopera cu alta rondea; se preseaza pe margini ca sa se lipeasca si se pune tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru 30'. 1 ou se fierbe tare, se curata, se lasa sa se raceasca; galbenusul se zdrobeste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: bucataria Kaufland

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Peste cu ciuperci-2(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo