bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Andive nature (bucataria franceza)

 
 
 
Se curata andivele de foile ingalbenite, se taie cotorul; se oparesc 10'in apa clocotita nesarata; se rastoarna in strecuratoare si se scurg bine; se pun la fiert in alta apa clocotita, cu sarea, zeama de lamaie si uleiul; se acopera si se lasa sa fiarba 30';.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Retete universale

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Andive gratinate(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
Andive coapte(garnituri)
 
photo
Andive natur(garnituri)
 
photo
Andive sotate(garnituri)
 
photo
Andive caramelizate-3(retete de post)
 
photo
 
photo
Andive la gratar(garnituri)
 
photo
Andive la cuptor(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Andive cu castraveti(bucatarie raw)
 
photo
 
photo
Andive cu somon afumat(preparate din peste)