bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Aperitiv de cartofi cu chorizo(bucataria spaniola) (aperitive)

 
 
 
Cartofii curatati se taie fiecare in 6 felii (rondele) ; se prajesc in uleiul incins, 17-18', la foc mic, pana se rumenesc pe ambele parti si devin crocanti; se presara cu sare, piper, se adauga usturoiul taiat felii si cimbrul; se mai lasa 2', apoi se scot pe hartie absorbanta. Salamul taiat in 24 felii subtiri, se pune in uleiul (ramas de la cartofi) foarte incins; se lasa cateva secunde, se da focul la mic si se toarna usor vinul; se acopera tigaia si se lasa cate 2' pe fiecare parte; se scot pe hartie absorbanta. Pe un platou se aseaza.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv turcesc(aperitive)
 
photo
Aperitiv ceh(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu mar(aperitive)
 
photo
 
photo
Aperitiv buzoian(aperitive)
 
photo
Aperitiv cu boia(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Aperitiv cu creveti(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo