bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Aripioare de pui cu piure de sparanghel (aperitive)

 
 
 
Se pune un catel de usturoi in putin ulei, se adauga rosii cherry si se lasa la dinstuit; dupa ce rosiile s-au crapat putin se adauga zahar praf si zeama de lime; se sfarama rosiile in tigaie cu ajutorul unei linguri de lemn, se pune sare si se mai lasa putin la fiert; se pune in blender. 1/2 fenel se taie in felii rotunde, foarte subtiri, se pun pe o hartie de copt presarate cu sare si se dau la cuptorul incins pentru 2', pana devin crocante. Se pune sparanghelul la fiert in apa cu 1 catel de usturoi si sare; cand este bine fiert se da in blender. Se dezoseaza aripioarele de pui; se pun intr-un bol si se adauga vodca, ulei de masline, sare, piper, ardei iute; se lasa cam 10', apoi se trec prin faina si se prajesc in putin ulei de masline. In alta tigaie se pune putin ulei de masline, se dinstuie ceapa tocata, se adauga zaharul brun si carnea prajita; se pune pe.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Aripioare pane(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo