bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Biban de mare "en papiotte" (preparate din peste)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pestele curatat de solzi si intestine, bine spalat se presara cu condimentul pentru peste, atat in interior cat si pe exterior; in interior (in burta) se pun felii de lamaie si crengute de verdeata. Se ia o bucata mare de hartie de copt, se uda si se strange in pumn, se intinde pe o tava, ridicand putin partile laterale; pe hartie se pun rondele de ceapa si usturoi, slanina, crengute de verdeata, dafinul; deasupra se aseaza pestele, se unge cu untura moale (la temperatura camerei) , felii de lamaie si rosiile, iar pe langa peste se pun restul ingredientelor, se presarara totul cu sare, piper si se toarna vinul; se strange hartia de copt si se pune tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pana este facut pestele; timpul depinde de marimea pestelui, intre 20 si 90 minute;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Biban de mare cu sos de sofran(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Biban in pergament pe gratar(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Penne cu fructe de mare(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo