Biban de mare "en papiotte" (preparate din peste)
Pestele curatat de solzi si intestine, bine spalat se presara cu condimentul pentru peste, atat in interior cat si pe exterior; in interior (in burta) se pun felii de lamaie si crengute de verdeata. Se ia o bucata mare de hartie de copt, se uda si se strange in pumn, se intinde pe o tava, ridicand putin partile laterale; pe hartie se pun rondele de ceapa si usturoi, slanina, crengute de verdeata, dafinul; deasupra se aseaza pestele, se unge cu untura moale (la temperatura camerei) , felii de lamaie si rosiile, iar pe langa peste se pun restul ingredientelor, se presarara totul cu sare, piper si se toarna vinul; se strange hartia de copt si se pune tava in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pana este facut pestele; timpul depinde de marimea pestelui, intre 20 si 90 minute;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta