bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Branza cu coniac (aperitive)

 
 
 
Se mixeaza intr-un blender: branza curatata de coaja, ceapa curatata, spalata si taiata rondele groase, busuiocul spalat si zvantat, usturoiul curatat; cand totul a devenit o pasta groasa, se toarna treptat coniacul, amestecand pana la omogenizarea totala; se transfera pasta intr-un vas de servit;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Branza cu mac(dulciuri)
 
photo
Branza halloumi(aperitive)
 
photo
Branza la cuptor(aperitive)
 
photo
Branza prajita(aperitive)
 
photo
Branza marinata(aperitive)
 
photo
Branza topita-2(aperitive)
 
photo
 
photo
Branza de capra cu bacon(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Branza tofu cu legume(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Branza din iaurt(aperitive)
 
photo
Branza topita(aperitive)