bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cabanos in aluat (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se intinde foietajul si se taie in bucati cat sa cuprinda grosimea cabanosului. Cabanosul se taie in bucati cat latimea bucatilor de foietaj taiat. Pe fiecare bucata de foietaj se pune cate o bucata de cabanos, se suprapun marginile peste cabanos si se "sigileaza" cu ajutorul unei furculite; se aseaza intr-o tava cu hartie de copt, se ung cu ou batut si se presara cu amestecul de seminte (in cantitati.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Tarta cu cabanos(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Pere in aluat(dulciuri)
 
photo
 
photo
Dovleac in aluat(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo