bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Carnati de casa (aperitive)

 
 
 
Se da carnea prin masina si se pune intr-un vas mare sau intr-un lighneas; se adauga sare, piper, coriandru pisat, enibahar si zeama strecurata de la mujdei de usturoi: se ia putina supa de carne, din zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face
special, putina supa; se piseaza o capatana de usturoi si se pune intr-un vas, impreuna cu supa fierbinte; aceasta zeama strecurata, se pune putin cate.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Carnati(aperitive)
 
photo
Carnati prajiti(aperitive)
 
photo
 
photo
Carnati cu mere(aperitive)
 
photo
 
photo
Carnati in bacon(aperitive)
 
photo
Carnati cu miere(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Carnati in aluat(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo