bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Carpaccio de saumon (bucataria franceza)

 
 
 
Se detaseaza fileurile; se trage pielea dinspre coada spre cap (pentru marirea aderentei, se inmoaie degetele in sare) ; se scot oasele ramase, cu o penseta si se pun fileurile la congelator pentru 20' (pentru a usura taierea in felii) ; se scoate, se taie in felii cat se poate de subtiri (daca se poate, sa fie stravezii) ; se pun feliile pe un platou uns cu ulei, se toarna restul de ulei deasupra,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Carpaccio de somon(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo