bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Carpaccio de sfecla-Rodica (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Sfecla se coace in cuptor, pana este bine patrunsa; se curata si se feliaza (de preferat cu feliatorul) in rondele subtiri; se aseaza in cerc, pe o farfurie, se ung cu un amestec de: ulei, otet, oregano tocat, concentrat de rodie, sare, piper; deasupra (cu ajutorul a 2 linguri) , se pune Crema de branza cu alune-Rodica , sau alta crema de branza.
Sursa: arena bucatarilor

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Carpaccio de saumon(bucataria franceza)
 
photo
Carpaccio de somon(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Para in sfecla(dulciuri)
 
photo
Piure de sfecla(garnituri)