bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi cu friptura de porc (mancaruri)

 
 
 
Carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie felii pe lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Carnea se aseaza in tava cu 50 g untura si 100 ml apa, se pune la cuptor pentru a se rumeni si se stropeste din cand in cand cu sosul format; dupa frigere, se portioneaza. Ceapa se inabuse in 100 g untura si 100 ml apa, se adauga boiaua, sare si 1. 5 l apa fiarta; in sosul format se adauga.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi in stil lyonez(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Cartofi pai(garnituri)
 
photo
Cartofi cu unt(garnituri)
 
photo
Cartofi cu oua(aperitive)
 
photo
 
photo
Cartofi in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo