bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cartofi umpluti cu mozzarella (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cartofii spalati se pun la copt pentru 1 ora; se taie in 1/2 pe lungime, se scoate miezul, lasand pe coaja 3-4 mm de miez; miezul scos se paseaza si se amesteca cu mozzarella zdrobita sau pasata, 2 linguri ketchup, sare si piper; se umplu cojile de cartofi cu aceasta compozitie, se pun intr-o tava cu hartie de copt, se stropesc cu cate putin ketchup si se dau la cuptorul preincalzit, pentru 20'. Se servesc cu Crochete aurii sau orice carne.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Cartofi umpluti(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi umpluti cu stavrid(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cartofi pai(garnituri)
 
photo
Cartofi cu unt(garnituri)