bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cascaval tempura (aperitive)

 
 
 
Se amesteca 50 g faina orez cu 50 g faina grau si putina apa, sare, piper, pana devine o pasta nu prea lichida (ca de clatite) ; cascavalul taiat cubulete cu latura de 2.5-3 cm se trece prin amestecul de faina (50 g orez si 50 g grau) apoi prin pasta facuta cu apa si se prajeste, pe toate partile, in baie de ulei incins, total 2-3'; se scoate cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Cascaval pane(aperitive)
 
photo
Cascaval pane-2(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cascaval de casa(aperitive)
 
photo
 
photo
Tempura(aperitive)
 
photo
Creveti in tempura(fructe de mare)
 
photo
Dovlecei tempura(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo