bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chiftele de carne cu sfecla rosie (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea se amesteca cu sfecla curatata si taiata marunt sau rasa, castravetele taiat cubulete, mararul si ceapa tocate, putina sare, piper; cu mana uda sau unsa cu ulei, se fac chiftele care se trec prin faina si se prajesc in putin ulei incins; se servesc cu cartofi natur presarati cu marar tocat si cate o bucatica de unt sau Unt cu hrean.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele cu oua(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
Chiftele de pui(aperitive)