bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chiftele de carne si legume (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Toate ingredientele in afara de ulei, se pun in mixer si se mixeaza (nu foarte marunt-sa nu fie ca o pasta) ; se formeaza chiftele si se prajesc pe ambele parti in ulei incins; se scot pe hartie absorbanta si se pot servi calde sau reci, simple sau cu Sos de rosii sau orice alt sos preferat.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele de legume(retete de post)
 
photo
 
photo
Chiftele cu oua(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele in sos(mancaruri)
 
photo