bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Chiftele din carne (aperitive)

 
 
 
Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata putin in apa rece si bine stoarsa, cu ceapa taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de untdelemn. La tocatura se adauga oul crud, un virf de cutit cu piper, 1/2 lingurita de sare fina, usturoiul taiat marunt si patrunjelul sau mararul taiat marunt; se amesteca bine. Pe o foaie de nailon se pun 1-2 linguri de faina sau pesmet, se ia cate o lingurita cu varf din compozitie, se trece prin faina sau pesmet si se formeaza chiftele rotunde si turtite. Se infierbinta tigaia fara grasime 3-4 minute, la foc mijlociu, se pune apoi untdelemn 1/2 cm si imediat se aseaza chiftelele unele langa altele, cate incap, neinghesuite; se rumenesc cam 10 minute pe o parte, apoi se intorc pe partea cealalta. Cand sunt gata, se scot si se inlocuiesc cu altele, pe masura ce se prajesc......
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele cu oua(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Chiftele in sos(mancaruri)
 
photo
 
photo
Chiftele de pui(aperitive)