bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciolan afumat fiert si copt (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ciolanul se acopera bine cu apa si se fierbe 2-2.5 ore, sau pana se desprinde usor de pe os; se scoate (cu grije) din apa si se aseaza pe o tava cu hartie de copt; se pune in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pana se rumeneste frumos soriciul. Se serveste alaturi de Fasole batuta-2 sau piure de cartofi, Sos pentru ciolan afumat si muraturi.

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciolan cu varza(mancaruri)
 
photo
Ciolan in bere(aperitive)
 
photo
Ciolan presat(aperitive)
 
photo
Ciolan in vin(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciolan picant(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo