bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba a la Grec (supe si ciorbe)

 
 
 
Dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa, morcovii, telina, patrunjelul si pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Supa din oase se fierbe impreuna cu telina, morcovii, pastarnacul, patrunjelul si ceapa inabusita in ulei; cand legumele sunt aproape fierte, se adauga.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba a la grec cu miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel a la grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de burta-5(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba arabeasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba ardeleneasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba bulgareasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carnati(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu cartofi(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu dovlecei(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu loboda(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare-3(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare-4(supe si ciorbe)