bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba cu carne de miel (supe si ciorbe)

 
 
 
Carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Carnea se fierbe in 3 l apa cu sare si se spumeaza; se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul si ceapa inabusite in ulei; carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza; se continua fierberea, adaugandu-se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu macris(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba a la grec cu miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu bors(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu sofran(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel a la grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel-3(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu gulii(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu leurda(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu legume(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo