Ciorba cu carne de miel (supe si ciorbe)
Carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Carnea se fierbe in 3 l apa cu sare si se spumeaza; se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul si ceapa inabusite in ulei; carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza; se continua fierberea, adaugandu-se.....
Carnea se fierbe in 3 l apa cu sare si se spumeaza; se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul si ceapa inabusite in ulei; carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza; se continua fierberea, adaugandu-se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta