Ciorba de carne cu zeama de varza (supe si ciorbe)
Toata carnea (scarite, vitel, curcan) se portioneaza, costita se taie felii apoi in fasii si se pun intr-o oala mare; se adauga Supa concentrata de legume , 2 l apa si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul, se aduna spuma formata, se mareste focul si se adauga apio si varza taiate subtire, prazul taiat rondele subtiri, putina sare si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul si se fierbe 30-40' sau pana carnea este fiarta; se pun rosiile, piperul verde, zeama de varza (cantitatea depinde de cat de acra si sarata este zeama) si se lasa sa fiarba 15'. Ouale se bat cu smantana, se adauga 3-4.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta