bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de carne cu zeama de varza (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Toata carnea (scarite, vitel, curcan) se portioneaza, costita se taie felii apoi in fasii si se pun intr-o oala mare; se adauga Supa concentrata de legume , 2 l apa si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul, se aduna spuma formata, se mareste focul si se adauga apio si varza taiate subtire, prazul taiat rondele subtiri, putina sare si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul si se fierbe 30-40' sau pana carnea este fiarta; se pun rosiile, piperul verde, zeama de varza (cantitatea depinde de cat de acra si sarata este zeama) si se lasa sa fiarba 15'. Ouale se bat cu smantana, se adauga 3-4.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu carne(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de varza(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de pui cu varza(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de varza cu pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de peste cu varza murata(preparate din peste)
 
photo