bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de curcan cu zeama de varza (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Carnea transata si spalata, se pune intr-o oala mare, se acopera bine cu apa si se pune la foc mare; cand incepe sa fiarba, se reduce focul si se aduna spuma, pe masura ce se formeaza; se pune putina sare si se lasa sa fiarba pana este fiarta pe jumatate (timpul necesar este in functie de curcan) ; se adauga zarzavatul curatat si taiat dupa preferinta sau ras pe razatoarea mare sau in robotul de bucatarie; se mareste focul si cand incepe sa fiarba se reduce focul si se lasa sa fiarba 30'; se pune sosul de rosii, se lasa sa dea in clocot, se potriveste gustul cu zeama de varza, zahar, sare, piper, se lasa sa fiarba 10-15' si se stinge focul......
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de curcan(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu carne(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de peste cu varza murata(preparate din peste)
 
photo