Ciorba de curcan cu zeama de varza (supe si ciorbe)
Carnea transata si spalata, se pune intr-o oala mare, se acopera bine cu apa si se pune la foc mare; cand incepe sa fiarba, se reduce focul si se aduna spuma, pe masura ce se formeaza; se pune putina sare si se lasa sa fiarba pana este fiarta pe jumatate (timpul necesar este in functie de curcan) ; se adauga zarzavatul curatat si taiat dupa preferinta sau ras pe razatoarea mare sau in robotul de bucatarie; se mareste focul si cand incepe sa fiarba se reduce focul si se lasa sa fiarba 30'; se pune sosul de rosii, se lasa sa dea in clocot, se potriveste gustul cu zeama de varza, zahar, sare, piper, se lasa sa fiarba 10-15' si se stinge focul......
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta