bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de fasole cu afumatura (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Afumatura se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu 2 l de apa; cand incepe sa clocoteasca se reduce focul si se lasa sa fiarba minim 1 ora, pana caarnea de pe oase este bine fiarta; se adauga 1 l apa, ceapa si morcovii taiati, fasolea, tarhonul, cimbrul si rozmarinul; se lasa sa fiarba pana sunt fierti morcovii, se pun rosiile taiate, smantana, Salvie in otet , otetul si se potriveste gustul cu sare, piper; se lasa sa mai clocoteasca 3-5' si se poate servi presarata cu verdeata.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de fasole verde(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de fasole verde-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu fasole boabe(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de fasole verde-4(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de fasole boabe(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de fasole verde-5(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de fasole verde-3(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo