bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de iarna-Revelion (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
2 ardei si rosiile se coc, se curata si se taie cubulete. Carnea transata si soricul taiat, se acopera cu apa si se aduna spuma pe parcurs ce se formeaza, se fierbe 15-20', se adauga legumele crude curatate si tocate, varza tocata, putina sare si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul si se fierbe 20', apoi se pun ardeii si rosiile coapte, zeama de varza, carnatul rondele apoi se fierb 5-7'; se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba de iarna(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de burta-5(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de oua(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba a la Grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba arabeasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba ardeleneasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba bulgareasca(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carnati(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de pui-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu cartofi(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu dovlecei(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu loboda(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu perisoare(supe si ciorbe)