bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de miel-3 (supe si ciorbe)

 
 
 
Carnea curatata, spalata, se opareste in apa clocotita, cu otet; se pune la fiert in 3 l apa cu putina sare; cand este fiarta, se scoate si se portioneaza. In apa in care a fiert carnea se pune varza (desfacuta in foi, puse una peste alta, rulate si taiate fideluta) si legumele curatate si taiate (dupa dorinta) ; dupa ce sunt fierte, se adauga rosiile (decojite si taiate) , carnea, usturoiul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ciorba de miel(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu macris(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba a la grec cu miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu bors(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu sofran(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel a la grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu gulii(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu tarhon(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de miel cu leurda(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu legume(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de miel-2(supe si ciorbe)