bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de miel cu macris si tarhon (supe si ciorbe)

 
 
 
Carnea se tine 15' in apa rece. Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi, patrunjelul iar ceapa se rade; se calesc in ulei si apoi se adauga carnea, apa in care a stat si sare; spuma care se face se ia cu spumiera; se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat, iar cand sunt aproape fierte toate, se adauga frunzele de macris si se fierbe in continuare;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Totul despre miel

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciorba de miel cu macris(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu tarhon(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu tarhon(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de porc cu tarhon(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu legume(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel-2(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel-3(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba a la grec cu miel(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu bors(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel cu sofran(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de miel a la grec(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba cu carne de miel(supe si ciorbe)