Ciorba de peste si creveti (supe si ciorbe)
Daca se folosesc 3 ardei grasi, 2 se coc, se curata de pielita, cotor si seminte, se taie cubulete, iar cel ramas se taie cubulete. Legumele (ceapa, morcovii, telina) se taie marunt, prazul rondele, se calesc in uleiul incins; se adauga ardeiul crud se amesteca 1-2', se sting cu supa de legume; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se fierb 15-20', sau pana sunt bine patrunse; se adauga sare, piper, zeama de varza, rosiile tocate, ardeiul copt si cand da in clocot se pune pestele mare, transat, se lasa 2-3', apoi se pun pestii mici, crevetii si se lasa sa fiarba 2'. Icrele se bat cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta