Ciorba de potroace cu varza si dovlecei (supe si ciorbe)
Carnea, se tine putin in apa rece apoi se pune in 1.5 l apa rece cu putina sare; cand incepe sa clocoteasca, se reduce focul, se indeparteaza spuma si se lasa la fiert pana sunt gata legumele. Intr-o oala mare cu ulei incins, se pun morcovul si pastarnacul taiate sau rase; se adauga ardeiul taiat fasii, ceapa tocata, apoi, varza tocata, dovlecelul si cartofii taiati cubulete, rosiile decojite si taiate; dupa ce s-au calit cateva minute, se pune concentratul, patrunjelul si leusteanul tocate, zaharul, ketchup si 1 l de apa; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30'; se adauga carnea cu zeama in care a fiert, borsul fiert separat si se lasa sa mai fiarba 30' la.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta