bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de potroace cu varza si dovlecei (supe si ciorbe)

 
 
 
Carnea, se tine putin in apa rece apoi se pune in 1.5 l apa rece cu putina sare; cand incepe sa clocoteasca, se reduce focul, se indeparteaza spuma si se lasa la fiert pana sunt gata legumele. Intr-o oala mare cu ulei incins, se pun morcovul si pastarnacul taiate sau rase; se adauga ardeiul taiat fasii, ceapa tocata, apoi, varza tocata, dovlecelul si cartofii taiati cubulete, rosiile decojite si taiate; dupa ce s-au calit cateva minute, se pune concentratul, patrunjelul si leusteanul tocate, zaharul, ketchup si 1 l de apa; se lasa sa dea in clocot, se reduce focul, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30'; se adauga carnea cu zeama in care a fiert, borsul fiert separat si se lasa sa mai fiarba 30' la.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Ciorba de potroace-4(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de potroace-3(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de potroace-2(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba cu dovlecei(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de dovlecei(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de varza(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de pui cu varza(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de varza cu pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de peste cu varza murata(preparate din peste)
 
photo
Ciorba de varza alba(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de varza cu carne(supe si ciorbe)
 
photo