bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de primavara cu zeama de varza (supe si ciorbe)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Frunzele de lime se acopera cu apa clocotita, se lasa minim 30' si se toaca (se pastreaza apa) . Morcovii, feniculul, apio, gulia, cepele, toate rase sau tocate marunt, se calesc in uleiul incins; dupa 3-4', se adauga carnea transata, se dinstuie 5-6', se stinge cu apa (pana depaseste toate ingredientele) ; se pune putina sare, se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se fierbe pana carnea este bine patrunsa, se adauga ardeii tocati, rosiile tocate (cu tot cu bulion) , frunzele de lime cu apa in care au stat, verdeata de primavara taiata mare, zeama de varza (cantitatea depinde de cat de acra si sarata este) , de preferat clocotita, oregano uscat, ceapa si usturoiul verde.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de primavara(retete de post)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu carne(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de peste cu varza murata(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Ciorba de pui cu varza(supe si ciorbe)
 
photo