Ciorba de primavara cu zeama de varza (supe si ciorbe)
Frunzele de lime se acopera cu apa clocotita, se lasa minim 30' si se toaca (se pastreaza apa) . Morcovii, feniculul, apio, gulia, cepele, toate rase sau tocate marunt, se calesc in uleiul incins; dupa 3-4', se adauga carnea transata, se dinstuie 5-6', se stinge cu apa (pana depaseste toate ingredientele) ; se pune putina sare, se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se fierbe pana carnea este bine patrunsa, se adauga ardeii tocati, rosiile tocate (cu tot cu bulion) , frunzele de lime cu apa in care au stat, verdeata de primavara taiata mare, zeama de varza (cantitatea depinde de cat de acra si sarata este) , de preferat clocotita, oregano uscat, ceapa si usturoiul verde.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta