bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciorba de zarzavat cu zeama de varza (supe si ciorbe)

 
 
 
Legumele si zarzavaturile se curata si se taie dupa preferinta, apoi se calesc in unt: intai radacinoasele si ardeii, apoi ceapa, prazul, varza tocata fideluta; se sting cu 2-3 l apa fierbinte, se adauga cartofii si se lasa sa fiarba acoperit; dupa 10' se pun rosiile decojite si taiate cubulete; dupa alte 5 ' se pune faina dizolvata in bulion si 150 ml apa rece; se adauga zeama de varza, se potriveste de sare, piper si se drege cu galbenusurile batute cu smantana; se presara.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciorba de zarzavat(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu pui(supe si ciorbe)
 
photo
 
photo
Ciorba de varza cu carne(supe si ciorbe)
 
photo
Ciorba de peste cu varza murata(preparate din peste)
 
photo
 
photo
Ciorba de pui cu varza(supe si ciorbe)
 
photo