bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciuperci umplute-6 (aperitive)

 
 
 
Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari; se spala, se aseaza (fara picioruse) intr-o cratita pe masina, punand in fiecare ciuperca un praf de sare si putin ulei; se acopera si se tin pana se inmoaie. Separat se toaca marunt picioarele ciupercilor, se pun in alta cratita si se inabuse cu putina sare si ulei; cand sunt bine inmuiate si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se amesteca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Carte bucate Sanda Marin

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Ciuperci umplute(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo